Wie ben ik?

Ik ben David van Dommelen en ik ben fysiotherapeut. Een van mijn passies is het maken van creatieve, pakkende video's. Deze passie is in 2015 alleen maar gegroeid en ik kan er heel erg mijn energie in kwijt. Het filmen van auto bedrijven, vastgoed, producten, festivals was een hele mooie ervaring, maar de zorgsector is waar ik de meeste voldoening uit kan halen. Daarom besloot ik in 2018 mezelf volledig te focussen op zorginstellingen, ziekenhuizen en fysiopraktijken. 


Wat doe ik?

Filmen, editen, video op website, social media, of Youtube plaatsen

 


De zorgsector

Ik werk als fysiotherapeut en ik heb een creatief brein. Dit is een perfecte combinatie van nauwkeurig werk en toch je eigen draai eraan geven. Mijn missie is om ziekenhuizen, zorginstellingen en fysiopraktijk te voorzien van kwalitatief beeld materiaal om meer naamsbekendheid te geven, educatie te vergaren, het nieuwe bedrijf beter op de kaart te zetten, of een bepaald product of bepaalde dienst te promoten. Elke video die ik maak is anders en vraagt tijd, energie en aandacht.

David van Dommelen

Videograaf, editor, regisseur, drone operator

Wat is mijn verleden?

Vroeger toen ik klein was mocht ik laat opblijven van mijn moeder omdat de ''goeie films'' altijd tot half 11 in de avond duurde. Ik kende zowat elke film die op tv kwam en merkte toen al dat films mij boeide. Toen ik zelf begon met filmen, filmde ik alles met een GoPro camera en ik bewerkte de filmpjes op een ipad 2015. Ik kwam er al gauw achter dat ik heel veel filmspullen tekort kwam als ik betere filmkwaliteit wilde gaan produceren. Ik deed het filmen uiteindelijk allemaal voor mezelf en voor de lol. Door maar een beperkte hoeveelheid cameraspullen te hebben ging ik ontzettend creatief te werk waardoor ik heel erg goed probleem oplossend leerde te denken. Het werk wat ik deed had niks met mijn studie of filmen te maken maar het bracht geld op en dat geld gebruikte ik om mijn camera spullen te ''upgraden''. Ik werkte zo efficient en effectief dat het mijn passie werdt.