Concept🤔➡️

Filmen🎥 ➡️

Editen🎞➡️

Oplevering💻🏁

Het concept uitwerken


Het concept uitwerken is de eerste en belangrijkste fase voor het produceren van een video. In deze fase wordt bepaald wat voor video we gaan creëren, welke doelgroep het moet aanspreken en voor welk doel de video wordt ingezet uiteindelijk. Het verhaal wordt uiteindelijk uitgewerkt, de sfeer wordt bepaald en we maken een lijst van wat we nodig hebben om de video's te realiseren. Ook wordt er in deze fase vastgelegd wat en hoe er gefilmd moet worden en wordt de planning gemaakt voor de filmdagen.


De filmopnames

 

Fase twee is de draaidag, of terwijl we gaan filmen! Ik zorg dat ik op tijd aanwezig ben voor de voorbereiding.
Met de planning wordt hier rekening mee gehouden. Voordat we echt van start kunnen gaan moet ik al de apparatuur opbouwen en klaarzetten op de juiste plek. Op de draaidag houd ik jou up-to-date over de stand van zaken en zal jou informeren als ik al het beeldmateriaal heb opgenomen.


Video montage


Nadat we alle draaidagen hebben gehad, ga ik aan de slag met de montage!
De beelden worden na elke filmopnames op de computer ingeladen, gesorteerd en geback-upt, zodat ik overzichtelijk van start kan gaan. De beelden worden in het software programma ingeladen, bekeken, gesorteerd en vervolgens wordt er een verhaal neergezet op de tijdlijn. Daarna wordt de video nog aangekleed met geluid, muziek en teksten en wordt de huisstijl van het bedrijf erin verwerkt (teksten, fonts en logo's). Dan is het tijd voor kleurbewerking, zodat de beelden gaan stralen en word de sfeer van het bedrijf erin verwerkt. 


Oplevering

 

Je ontvangt van mij een e-mail met de link naar de video. De video staat op verborgen, zodat je alleen de video kunt bekijken als je de directe link hebt.
Je hebt twee aanpassingsrondes waarin je kleine en eventueel één grote bij de eerste ronde kunt doorgeven. Als de video is goedgekeurd ontvang je een nieuwe e-mail via WeTransfer waar je de video kunt downloaden.

Behind the scenes 🎥

Het maken van een StoryBoard✏️

Resultaat StoryBoard